• Тагетис (Турта)

  Тагетис

  Тагетис, Турта, Тагерис, Тагетес (Tagetes еrecta) e тревисто, едногодишно или…

 • Красула – храмът на Буда

  Красула - храмът на Буда

  Красула – храмът на Буда  е сукулентно растение, достигащо височина…

 • Кардамон

  Кардамон

  Кардамон – Elettaria cardamomum – родината му е Индия. Споменава…

Back to top button