Цветята във вашия сватбен ден са един важен и красив детайл

Цветята във вашия сватбен ден са един важен и красив детайл. Първата стъпка при избора на булчински букет е да се консултирате с флорист, който може да ви запознае с модните тенденции, според годината и сезона и да ви даде най – точен съвет за това как да изглежда вашият сватбен букет.

От вашия аранжор може да получите разнообразни идеи, да ви състави цялостна концепция за сватбената ви украса, както и да разгледате различни мострени предложения.

Най – изгодно за украсяването на сватбено тържество е да се подберат сезонни цветя, защото тяхното набавяне и доставка е по – лесна и по – евтина. Но ако искате сватбата ви да бъде нестандартна и всяко ваше желание да бъде осъществено до най – щурият ви каприз, трябва да знаете, че всичко е възможно.
Ние от MargaritaFlowers искаме да ви представим няколко по артистични и различни идеи на сватбени букети и аранжименти, за да имате едно по – нестандартно и запомнящо се сватбено събитие!

– Ако искате да се съобразите с модните тенденции за 2014 година, то тогава сватбената ви украса трябва да е с акцент „Сияйна орхидея“. Орхидеята е цветето на 2014г. и цветовете в гамата на лилаво – розовото ще бъдат изключително актуални и модерни. Ако искате сватбеният ви букет да бъде стилен, то той трябва да бъде изработен от сияйно лилави цветове на орхидея, изискано подчертани от цветя с цветове в по – нежната гама като бяло, бледо розово или светло зелено. Ако искате булчинският ви букет да бъде актуален за сезона, но по – пъстър, то тогава ви съветваме да съчетаете лилавите цветове на орхидеята с контрастни на тях цветове на цветята като оранжево, жълто, наситено зелено, дори огнено червено. В същият стил е необходимо да аранжирате сватбената си маса, както и масите за гости.

– За да бъде сватбата ви нестандартна и артистична, ви предлагаме да заложите на букет, който събира в себе си различни цветя по вид, цвят и аромат, например различни видове рози, еустома, хортензия, божури, фрезии, слънчогледи и т.н..Неговата форма трябва да бъде по непринудена, все едно държите в ръцете си сноп цветя. За да украсите сватбената си маса, както и масите за гостите, декорирайте цветята в различни по форма стъклени буркани, имитиращи ваза, и ги подчертайте с различни по големина свещи, които ще предадат стил и топлина на вашето събитие.

– Ако предпочитате по изчистени нюанси и искате сватбената ви украса да бъде по семпла, то заложете на еднообразни цветя в една и съща цветова гама. Достатъчно ще бъде да заложите на детайлите и да акцентирате събитието си със свещи, фенери, стъкленици, плодове или друг вид тематичен декор.

И не на последно място ви предлагаме едно нестандартно предложение – да привлечете вниманието на околните с булчински букет изработен от естествени изсушени материали. Така не само ще имате дълготраен букет, който ще може да съхраните години наред, но и околните ще говорят дълго за вашия неповторим булчински букет и декорация.

Кристина Георгиева

Управител на Сватбена агенция "Ритъмът на сърцето"
Back to top button