Сватбено изложение Плевен 2015 г.

За четвърти пореден път в град Плевен ще се съберат под един покрив фирми свързани със сватбената индустрия. Това ще стане в Търговски център Макси на 06,07,08 Февруари, където ще може да откриете всичко нужно за вашата сватба, парти или тържество. Съорганизатор на начинанието е Националната Сватбена Асоциация, което гарантира участието на професионалисти от сватбения бранш.

Ползата от това събитие, станало вече традиция, е безспорна. Младоженците и техните родители имат възможност да открият всичко необходимо за организирането на най-щастливия си ден на едно място, да изберат сватбения агент, фотограф или видеооператор, които ще осигурят безпроблемното му протичане и запаметяване. Тук могат да изберат дори сладките изкушения за празника си.

Участниците в Изложението от своя страна, откриват сред посетителите много бъдещи клиенти за сватби, партита и тържества, осъществяват контакти с други свои колеги и фирми представители на бранша. А за всички други остава насладата от красотата и празничната атмосфера съпровождаща Изложението.

Съпътстващата програма ще осигури забавление за всеки зрител, а томболата с награди ще изненада приятно бъдещи двойки.

Ако сте представители на сватбената индустрия и желаете да участвате, за повече информация: 0878327960
Ако сте бъдеща двойка или планирате организиране на парти или тържество и искате да ни посетите информация за изложителите може да намерите в страницата ни във фейсбук: Сватбено Изложение Плевен 2015, където може да разгледате и снимки от предишните три изложения.

Изложението ще се проведе в Търговски център “Макси” от 06 до 08.02.2015 год.
Работно време: – 09.00 до 19.00 часа
Настаняване: – от 19.00 на 05.02.2015 г. – до 09.00 ч. на 06.02.2015 г.
Освобождаване на наетата площ: – от 19.00 ч. на 08.02.2015 – до 12.00 на 09.02.2015 г.

Центъра разполага с 24 площи с размери 4 и 5 кв.м., на които всеки участник ще може да се разположи според идеята и представата си за презентация

Цената за участие е 175лв. с ДДС за трите дни на Изложението.
Цената включва предоставяне на маса с размери 170/80 см., реклама и популяризиране на събитието, техническо обезпечаване, 2 баджа за всяка фирма участник.

Търговски център „МАКСИ” е разположен в идеалния център на Плевен, в непосредствена близост до пешеходната търговската улица и до основните спирки на обществения транспорт, свързващ кварталите с центъра на града. В центъра функционират над 45 магазини за: мъжка, дамска, детска, младежка и спортна мода, чанти, обувки, бижута и аксесоари, козметика и парфюмерия, както и най-новия и модерен фитнес център в града “Spa & Beauty”.

Националната Сватбена Асоциация обединява професионалисти в областта на организирането на тържествени мероприятия, музиката, фото и видео заснемането. Основната и цел е да повишава качеството на сватбените услуги. Асоциацията работи за налагането на високи стандарти в бранша, които да гарантират признателността на клиента и удовлетворението на професионалиста.
Търговски център “Макси” е технически обезпечен за точното преброяване посетителите на комплекса. Статистическите данни могат да бъдат предоставени на всеки желаещ да се запознае с тях.

Ива Митева
Управител
Търговски център Макси

Back to top button