Pet tree е изключително подходящ подарък за вас или любимите ви хора

Pet tree е едно малко мини растение бижу. Pet tree представлява малък кактус или разновидност на саксийно цвете в малка капсула, което може да отглеждате до осем месеца в капсулираната си среда. То е истинско растение, което се нуждае от грижи, както всяко друго домашно растение.

Вече можете да очаровате себе си и любимите си хора с разнообразни видове от тези малки цветя. Pet tree е изключително подходящ подарък за вас или любимите ви хора. То може да се използва като ключодържател, като украшение към дамската ви чанта или мобилния ви телефон, да се закачи като сувенир в личния ви автомобил или да се постави като малко украшение в дома или офиса ви.

Pet tree се появява в първо в Япония и след това модата с малките растения завладява целия свят. Те са изключително разпространени в Европа, а в България са обект на изключителен интерес и отглеждане.

Мини растението Pet tree се нуждае от вода и слънчева светлина. Поливането на вашето декоративно растение става по следния начин: веднъж седмично потопявате дъното на капсулата в плитък съд с вода (1 см.) за период от 30 сек. до 2-3 минути. Когато почвата на растението потъмнее, значи то е достатъчно полято и е поело необходимото количество вода. Pet Tree се нуждае от слънчева светлина. Поставяйте капсулата на слънчево ( но не пряка слънчева и силна светлина) или добре осветено място, докато сте на работа или в къщи. Слънцето помага на малките цветенца да растат.

След като сте отглеждали своето растение с необходимото внимание и грижа, трябва то да бъде пресадено в декоративна саксия. Това става като разчупите капсулата, извадите растението от нея и го засадите в саксия с подходящите размери. След това намерете достойно място на своето малко Pet tree сред другите ви домашни растения.

Кристина Георгиева

Управител на Сватбена агенция "Ритъмът на сърцето"

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button