Барбарон – удобство и уют във вашия дом

Знаете ли какво е барбарон? Знаете ли, че тази мека мебел е в топ 3 на световните класации за комфорт, удобство и дизайн на меката мебел?

Е, ако досега не сте се сдобили с пуф-барбарони, значи ви е време да поемете към магазина. Този вид мека мебел са не само удобни, но и изпълняват още много полезни за здравето ни функции.

Ако имате деца, навярно се притеснявате, че от прекомерното стоене на неудобните столове у дома могат да получат гръбначни изкривявания и деформации. Могат, ако седят с часове пред компютъра и не се откъсват от него. Ако обаче в дома си имате поне един барбарон, едва ли детето ви ще предпочете да стои на неудобния стол, пред това да се излегне удобно в мекото пуф – барбаронче.

Хубавото на тези меки мебели е, че няма да се притеснявате, че детето ви ще се нарани или пък, че ще му е неудобно, тъй като те са изключително меки, удобни, а най-забавното е, че децата ви могат сами да си ги моделират по начина, който им харесва. С една дума, имате ли пуфче в детската, вашите малчугани със сигурност ще се забавляват повече с него, отколкото с игрите на компютъра.

Тази мека мебел обаче не е предназначена само и единствено за вашите малчугани. Вие също можете да се насладите на удобството на барбарона, който нежно ще поеме тялото ви и ще ви отпусне в края на тежкия работен ден.

Защо тези мебели са толкова удобни?
Отговорът е много лесен – Вътрешността на барбароните е от полистирол мъниста (стиропор), който е от една страна достатъчно мек, а от друга страна достатъчно устойчив, за да поеме различни натоварвания без да губи своята плътност. Материалите, които се използват за производство на пуф-барбарони също са много устойчиви и здрави.

Поради факта, че барбароните са пълни със стиропор, който е много лек материал, мебелите могат да се пренасят лесно от помещение в помещение, да им се придават различни форми и най-важното, могат да приемат формата на тялото, като така осигуряват необходимия комфорт на седящия на тях.

Кристина Георгиева

Управител на Сватбена агенция "Ритъмът на сърцето"
Back to top button