Цветна пролет 2022

Изложбата „Цветна пролет 2022“ ще се проведе в Международен панаир - Пловдив

Международен панаир Пловдив отваря врати за най-колоритната и свежа специализирана изложба „Цветна пролет“. Събитието ще се проведе от 30 март до 3 април 2022 година, съобщиха от пресцентъра на панаирното градче.

Изложбата се фокусира върху новостите във флористиката, овощарството, озеленяването и ландшафтната архитектура. Тя се организира от 1998 г. и непрекъснато разширява своя обхват, за да даде възможност на фирми от различни браншове да се представят пред повече от 20 000 посетители, коментират от Панаира.

„Цветна пролет 2022“ се реализира на площ от 5 000 квадратни метра и представя богато разнообразие на цветя, овошки, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари. Специализирани градински центрове ще представят идеи за аранжиране на цветни кътове в дома, офиса, хотела или вилата. Фермерите и земеделските стопани ще открият богато разнообразие от сортови семена, плодни дръвчета и зеленчуков посадъчен материал. Широката продуктова гама включва традиционни и екзотични видове растения и разсади, билки и подправки, принадлежности за хоби градинарите.

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ЦВЕТНА ПРОЛЕТ се фокусира върху новостите и тенденциите във флористиката, овощарството, озеленяването и ландшафтния дизайн. Тя отразява цялата верига от растениевъдството до продажбата. Предлага иновативни и достъпни решения, като демонстрира продуктии услуги с най-високо качество.
Изложбата се организира от 1998 г. и непрекъснато разширява своя обхват, за да даде възможност на фирми от различни браншове да се представят пред повече от 20 000 посетители.

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ показва динамиката на един от зелените сектори в икономиката, който се разраства бързо през последните години. Тя е полезна за строителната индустрия при оформлението на сгради от различен тип и на ландшафтния дизайн. Презентира модния тренд за екоакценти в дома, офиса, вилата, заведения, хотели и къщи за гости. Допринася за облагородяване на градската среда с повече елементи от природата. Помага на фермерите с богатото разнообразие от овошки и посадъчен материал за плодови и зеленчукови насаждения.

Отличавайки се с широката си продуктова гама, изложението запознава посетителите с различни сортове цветя, разсад и семена, декоративни храсти и дръвчета, екзотични и традиционни растения, овошки, билки и подправки, градинско оборудване и аксесоари. Те са полезни са хоби фермерството, за онези, които създават миниатюрни градини в дома си, и за озеленяване на обществени пространства.
Всичко това прави ЦВЕТНА ПРОЛЕТ притегателен център за специалисти и любители в сферата на градинарството.

ИЗЛОЖБЕНИ КАТЕГОРИИ
Основни браншове
• Традиционни и екзотични цветя
• Декоративни храсти
• Дървесни видове, овошки
• Семена, разсад, луковици
Градински инструменти и оборудване
• Препарати за растителна защита и торове
• Саксии, керамични изделия и аксесоари за цветарството
• Ръчно изработени изделия от дърво – сувенири, съдове, украса
• Биопродукти
• Специализирани издания

Цветна пролет

Източник:
Международен панаир - Пловдив
Back to top button